Ετοιμάζεσαι για ταξίδι; Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου Powerbank!

Powerbank |

Έφτασε επιτέλους η ώρα των διακοπών και ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για το ταξίδι σου. Αντιηλιακό, μαγιό και είδη παραλίας έχουν βεβαίως την τιμητική τους. Υπάρχει όμως κάτι ακόμη που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου, αν θέλεις να έχεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Αυτό είναι βεβαίως το powerbank. Το powerbank θα σε σώσει όταν πας να ξεμείνεις από μπαταρία την πιο ακατάλληλη στιγμή, όταν θες να βρεις το δρόμο σου ή να σκοτώσεις την ώρα σου σε μια μακρινή διαδρομή. Οι TheFixers μάζεψαν τα αγαπημένα τους, για να μην ψάχνεσαι.

Belkin Powerbank |

Πάμε λοιπόν να δούμε το BELKIN POWERBANK. Μια δυνατή συσκευή με χωρητικότητα μπαταρίας 10.000mAh και ισχύ 15W. Διαθέτει δύο θύρες USB-A και μία θύρα USB-C, για να μπορείς να φορτίζεις το smartphone σου και οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Και όλα αυτά σε μια compact σχεδίαση που μετρά μόλις 222 γραμμάρια.

Cygnet Powerank |

Ένας ακόμη κατασκευαστής που μας κερδίζει είναι η Cygnet. Τα προϊόντα Cygnet φέρουν πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, αλλά και φόρτιση με ηλιακά πάνελ, για εσένα που επιθυμείς να είσαι συνδεδεμένος ακόμα και στις πιο απόμακρες περιοχές. Για πρόσθετη ασφάλεια των συσκευών σου, είναι εξοπλισμένα με προστασία από υπερθέρμανση, βραχυκύκλωμα, υπερβολική τάση και υπερένταση.

Hama Powerbank |

Τέλος, έχουμε τις αξιόπιστες και budget-friendly επιλογές της HAMA. Ιδανικά για όσους θέλουν ένα powerbank με πιο ιδιαίτερη εμφάνιση σε funky χρώματα. Τα powerbank της HAMA ξεχωρίζουν για τον λειτουργικό και ελαφρύ σχεδιασμό τους και την στιβαρή ποιότητα κατασκευής που εγγυάται ότι θα είναι πάντα δίπλα σου όταν τα χρειαστείς.

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου φέτος το καλοκαίρι, μην παραβλέψεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό. Πάρε μαζί σου ένα από τα powerbanks που θα βρεις στο eshop και τα φυσικά καταστήματα των TheFixers και βεβαιώσου ότι θα είσαι πάντα συνδεδεμένος.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME