iPhone 15: Τι γνωρίζουμε για την επόμενη ναυαρχίδα της Apple

iPhone 15 |

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην παγκόσμια αγορά το iPhone 14 και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες διαρροές σχετικά με την επόμενη γενιά κινητών της Apple.

Το iPhone 15 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2023, εκτός κι εάν η εταιρία – κολοσσός αποφασίσει να κάνει κάποιου είδους έκπληξη. Κάτι τέτοιο πάντως φαντάζει προς το παρόν απίθανο, αφού οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του επόμενου iPhone ήδη «οργιάζουν».

Πότε θα κυκλοφορήσει iPhone 15

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακόμη δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το επόμενο iPhone μοντέλο. Άλλωστε, παραδοσιακά, η συγκεκριμένη ημερομηνία γίνεται γνωστή περίπου έναν μήνα πριν από την εκδήλωση. Πάντως, η Apple γενικά επιλέγει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη.

Πόσο θα κοστίζει το iPhone 15

Σε ό,τι αφορά την τιμή του επόμενου iPhone, επίσης δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες μέχρι σήμερα. Δεδομένο πάντως είναι πως η σειρά iPhone 14 ήταν ελαφρώς ακριβότερη σε σχέση με τις τιμές του προηγούμενου μοντέλου, του iPhone 13. Οπότε, δεν θα αποτελούσε έκπληξη να συμβεί το ίδιο και τον Σεπτέμβριο του 2023.

H Apple «σπρώχνει» τους καταναλωτές στα Pro μοντέλα

Με την κυκλοφορία των iPhone 14, έγινε ξεκάθαρο πως η Apple «σπρώχνει» περισσότερο τα Pro μοντέλα της, σε μία προσπάθεια να πείσει τους καταναλωτές να τα επιλέγουν, έναντι των απλών. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων θα είναι ακόμη πιο έντονες στα iPhone 15.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η Apple θα συνεχίσει τη χρήση παλιών επεξεργαστών στα απλά μοντέλα. Έτσι, τα iPhone 15 Pro και 15 Ultra (Pro Max) θα έχουν τον Bionic A17, ενώ τα iPhone 15 και 15 Plus θα αρκεστούν στον φετινό Bionic 16. Επιπλέον, αν και όλα τα μοντέλα θα πάρουν USB-C, τα Pro και Ultra (Pro Max) θα υποστηρίζουν υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Εκτός από τις USB 2.0 ταχύτητες των τωρινών iPhone, τα απλά iPhone 15 θα κρατήσουν και τα 6GB RAM. Από την άλλη, τα Pro και Ultra (Pro Max) θα δουν αύξηση της RAM στα 8GB.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME