Apple: 5 «hot» προϊόντα που περιμένουμε το 2023!

Επισκευές Apple προϊόντων στους TheFixers |

Οι φανατικοί οπαδοί της Apple κάθε χρόνο περιμένουν τα νέα iPhone και Apple Watches, προκειμένου να έχουν στην κατοχή τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Ωστόσο, το 2023 ο αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζεται να λανσάρει κι άλλα προϊόντα που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του δαγκωμένου μήλου. Πάμε λοιπόν να δούμε πέντε σημαντικά προϊόντα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο έτος.

MacBook Air 15 ιντσών

Έγκυρες πηγές έχουν επιβεβαιώσει ότι το 2023 η Apple θα κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 15 ιντσών. Το MacBook Air φημολογείται ότι είναι παρόμοιο σε μέγεθος οθόνης με το MacBook Pro 16 ιντσών, αλλά με λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό. Το τρέχον MacBook Air έχει διαστάσεις 13 ιντσών και το MacBook Air 15 ιντσών θα χρησιμοποιεί την ίδια σχεδίαση με το τρέχον μοντέλο, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο.

iMac με M3 Chip

Ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζει ένα νέο iMac, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Το νέο iMac θα διαθέτει το τσιπ πυριτίου της Apple M3, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες (σχεδιασμός, μέγεθος). Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple σχεδιάζει ένα iMac Pro, χωρίς όμως να είναι σαφές εάν πρόκειται για το φημολογούμενο M3 ‌iMac ή για ένα ξεχωριστό προϊόν.

Apple TV, HomePod, και FaceTime Camera σε μία συσκευή!

Την ίδια στιγμή, η Apple ετοιμάζει ένα νέο προϊόν για το σπίτι, που θα συνδυάζει ένα HomePod με μια Apple TV και μια κάμερα FaceTime. Το προϊόν αναφέρθηκε αρχικά τον Απρίλιο του 2021 και σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2023. «Οι άλλες δυνατότητες της συσκευής θα περιλαμβάνουν τυπικές λειτουργίες του Apple TV, όπως παρακολούθηση βίντεο και παιχνιδιών, καθώς και χρήσεις έξυπνων ηχείων, όπως αναπαραγωγή μουσικής και χρήση της Apple Ψηφιακός βοηθός Siri», ανέφερε το Bloomberg σε προηγούμενη αναφορά.

Reality Pro Headset

Όλα δείχνουν πως ένα από τα πρώτα προϊόντα της Apple που θα κυκλοφορήσουν το 2023, θα είναι τα headsets AR/VR της εταιρείας. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ακουστικό της, το οποίο μπορεί να ονομάσει «Reality Pro», το επόμενο έτος. Ο αναλυτής της Apple Ming Chi-Kuo ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει μια εκδήλωση τον Ιανουάριο για να ανακοινώσει τα νέα headsets, που όλα δείχνουν πως θα ονομαστούν «Reality Pro».

Nέο HomePod

Συγκλίνουσες πηγές αναφέρουν πως η Apple ετοιμάζει ένα νέο HomePod πλήρους μεγέθους, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, Το νέο HomePod θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το αρχικό με βελτιωμένη ποιότητα ήχου και θα τροφοδοτείται από το τσιπ S8 από το Apple Watch Series 8. Το νέο HomePod θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2023.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME