Νέα Λειτουργία στα iPhone: Επισκευή Συσκευής χωρίς Απενεργοποίηση του Find My

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση για τους χρήστες iPhone που θα διευκολύνει την αποστολή της συσκευής τους για επισκευή χωρίς την ανάγκη απενεργοποίησης του Find My και του Activation Lock. Στην τελευταία beta έκδοση του iOS 17.5, οι αναλυτές από το 9to5Mac και το MacRumors ανακάλυψαν την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας που ονομάζεται “Κατάσταση Επισκευής”. Αυτή η λειτουργία διατηρεί ενεργά τα αντικλεπτικά μέτρα της συσκευής σας κατά τη διάρκεια της επισκευής.

Παραδοσιακά, η Apple και τα εξουσιοδοτημένα service ζητούν την απενεργοποίηση του Find My για να αποφευχθεί η χρήση της συσκευής από τρίτους χωρίς τη γνώση του κατόχου. Ωστόσο, με την προσθήκη της προστασίας κλεμμένης συσκευής, η διαδικασία απενεργοποίησης του Find My έχει γίνει πιο περίπλοκη, απαιτώντας μία ώρα αναμονής πριν από ορισμένες ενέργειες.

Η νέα λειτουργία “Κατάσταση Επισκευής” θα αλλάξει αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντας στους χρήστες να επιβεβαιώσουν μέσω του Apple ID και του κωδικού πρόσβασής τους ότι το τηλέφωνο υπόκειται σε επισκευή, χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσουν τα αντικλεπτικά μέτρα. Αυτό επιτρέπει την παρακολούθηση της συσκευής από άλλες συνδεδεμένες συσκευές, παρέχοντας ασφάλεια και ηρεμία στους χρήστες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME