Χάλασε η μητρική πλακέτα του iPhone μου, που μπορώ να το επισκευάσω;
Η ομάδα των THEFIXERS αναγνωρίζεται ως η πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη ομάδα για την επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση μητρικής πλακέτας των iPhone. Εδώ, Όλα Φτιάχνονται! εύκολα, εγγυημένα, οικονομικά.
Αναλαμβάνουμε σχεδόν όλες τις βλάβες όπως αντικατάσταση οθόνης iPhone, αλλαγή μητρική πλακέτας iPhone, αλλαγή πίσω όψης iPhone, επισκευή ακουστικού iPhone, επισκευή ηχείου iPhone κ.λπ.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα
Ελάτε στα καταστήματα των TheFixers σήμερα
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την επισκευή της μητρικής πλακέτας του iPhone μου;
Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το είδος της βλάβης που έχει η μητρική πλακέτα του iPhone σας. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας. Για μία επισκευή-αντικατάσταση μητρικής πλακέτας, συνήθως χρειάζονται περίπου 1-7 μέρες.
Πόσο κοστίζει η επισκευή της μητρικής πλακέτας του iPhone μου;
Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν τη μητρική πλακέτα του iPhone και θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής.
Προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για κάθε επισκευή iPhone. Εάν, αφού επισκευάσετε τη συσκευή σας στους THEFIXERS, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.
Πόσο έμπειροι είναι οι τεχνικοί σας στην επισκευή της μητρικής πλακέτας του iPhone;
Στα υπερσύγχρονα τεχνικά κέντρα επισκευής των THEFIXERS, έχουν επισκευαστεί χιλιάδες μητρικές πλακέτες iPhone (από την πιο απλή βλάβη μέχρι την πιο σύνθετη). Το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας 99.6% αποδεικνύει την πληρότητα των υπηρεσιών επισκευής ή αλλαγής-αντικατάστασης μητρικής πλακέτας iPhone που προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και με εφ’ όρου ζωής εγγύηση για τις περισσότερες από τις επισκευές μας.