Ταξιδεύει με στιλ ο υπολογιστής σας; Αγοράστε του την τέλεια θήκη μεταφοράς!

Θήκες για Laptop & MacBook στο eshop των TheFixers |

Θέλετε να ταξιδεύει με στιλ ακόμη και ο υπολογιστής σας; Τότε είναι βέβαιο ότι είστε λάτρης των gadgets και θέλετε να το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία. Οι TheFixers είναι εδώ για εσάς! Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στις συσκευές σας και στην αισθητική σας.

Η SATECHI WATER RESISTANT LAPTOP BAG CASE – UNIVERSAL 13” (GREY) είναι η τέλεια θήκη για το λάπτοπ σας. Με ανθεκτικό, αδιάβροχο νάιλον ύφασμα και πλήρως παραγεμισμένο εσωτερικό, ο φορητός σας υπολογιστής θα είναι προστατευμένος και μονωμένος από ξαφνικές πτώσεις, γρατσουνιές, εξωτερική βρωμιά και σκόνη.

Μήπως το MacBook σας θέλει μια θήκη για να το προστατεύει; Η NILLKIN ACME SLEEVE CLASSIC – MACBOOK AIR/PRO 13” (BLACK) είναι αυτή που ψάχνετε! Είναι μοδάτη, ελαφριά και ανθεκτική στα χτυπήματα. Ο φορητός σας υπολογιστής θα παραμείνει ασφαλής, καθώς η θήκη διαθέτει προστατευτική ελαστική άκρη σιλικόνης και επένδυση από σφουγγάρι.

Εάν ψάχνετε κάτι πιο διακριτικό, τότε τσεκάρετε τη θήκη LAUT HUEX PASTELS CASE – MACBOOK AIR/PRO 13” (VIOLET). Είναι υφασμάτινη και χωράει ένα μικρό laptop, έως και 13 ιντσών. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εφαρμόζει γύρω από τη συσκευή σας. Καθώς προσθέτει ελάχιστο όγκο, το laptop με τη θήκη μπορεί να τοποθετηθεί σε μεγαλύτερη τσάντα ή βαλίτσα.

Βρείτε τις καλύτερες και πιο στιλάτες τσάντες και θήκες για τα λάπτοπ σας, επιλέγοντας αυτήν που σας ταιριάζει, μέσα από μια τεράστια συλλογή στα καταστήματά μας. Ό,τι κι εάν αναζητάτε για την προστασία του φορητού σας υπολογιστή, θα το βρείτε στους TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME