Αναβαθμίζεις σε νέο iPhone; Οι TheFixers έχουν την οικονομική λύση

Μεταχειρισμένα iPhone σε ανταγωνιστικές τιμές από τους TheFixers |

Το κινητό σου έχει αρχίσει να σε κουράζει. Σκέφτεσαι να κάνεις το βήμα και να επενδύσεις σε ένα iPhone, όμως βλέπεις τις τιμές τους και διστάζεις. Οι TheFixers είναι εδώ για να καταφέρεις κι εσύ να αποκτήσεις ελαφρώς μεταχειρισμένα τα καλύτερα smartphone της αγοράς, χωρίς να ανησυχείς για την τσέπη σου.

To IPHONE 8 64GB BLACK με οθόνη Retina IPS 4.7 ιντσών ώστε να παρέχει ευρύ φάσμα χρωμάτων και άψογη χρωματική ακρίβεια, κατασκευασμένο από γυαλί και αλουμίνιο που συνδυάζει διαύγεια και ανθεκτικότητα. Μια all time classic επιλογή, διαθέτει πίσω κάμερα 12 MP και selfie κάμερα 7MP για να απαθανατίσεις κάθε στιγμή με την καλύτερη δυνατή απόδοση χρωμάτων και ποιότητας.

Μια ακόμη συσκευή που δεν απογοητεύει είναι το IPHONE XS 64GB GOLD. Ένα κινητό με οθόνη Super Retina HD 5.8 ιντσών και διπλή πίσω κάμερα 12 MP με δυνατότητα καταγραφής video 4K/60fps και selfie κάμερα 7 MP. Ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, ενισχυμένο με ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας και με επεξεργαστή Apple A11 Bionic, αποτελεί την πλέον υπερσύγχρονη επιλογή που θα βρεις βεβαίως στο e-shop μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με εγγύηση ενός έτους.

Το κινητό για όσους θέλουν τις πιο δυνατές selfie δεν είναι άλλο από το IPHONE 11 64GB RED. Με διπλή πίσω κάμερα και selfie κάμερα 12MP με δυνατότητα να τραβήξεις slow motion βίντεο σε 4Κ/ 60 fps. Επιπλέον, η τεχνολογία smart HDR παρέχει εξαιρετική ακρίβεια και ζωηρότητα στα πορτρέτα σου, ενώ η οθόνη Liquid Retina HD 6.1 ιντσών με τεχνολογία True Tone τους χαρίζει απίθανη ευκρίνεια και ζωντάνια.

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να παραβλέψουμε από την λίστα μας το IPHONE X 64GB SPACE GREY, μια συσκευή με οθόνη Super Retina 6.1 ιντών και και Selfie κάμερα 7 MP με τεχνολογία True Depth που προσδίδει στις φωτογραφίες σας μεγαλύτερο βάθος. Διαθέτει 64GB χωρητικότητα και ταχύτατο σύστημα επεξεργαστή Hexa Core με ισχύ 2.39 GHz, για όσους θέλουν να είναι πάντα σε εγρήγορση.

Όλα αυτά τα μοντέλα και ακόμη περισσότερα, μπορείς να βρεις στα φυσικά μας καταστήματα και στο e-shop μας, με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας TheFixers. Έλα σε εμάς για να αποκτήσεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο iPhone οικονομικά και χωρίς αμφιβολίες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME