Ψάχνετε για το τέλειο αξεσουάρ γυμναστικής; Στους TheFixers θα βρείτε το gadget που χρειάζεστε για να μπείτε σε φόρμα!

Ακουστικά από το eshop των TheFixers |

Ο καιρός ανοίγει, το καλοκαίρι πλησιάζει και στο μυαλό όλων μας έρχεται σιγά σιγά η σκέψη να μπούμε ξανά σε φόρμα. Ο ευκολότερος τρόπος να μπεις σε πρόγραμμα είναι να ακούς μουσική ενώ γυμνάζεσαι. Οι TheFixers διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για να γίνει η γυμναστική σου, η πιο συναρπαστική εμπειρία της ημέρας σου.

Τα XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARPHONES 2 BASIC – BLUETOOTH είναι κατάλληλα για δυναμικές προπονήσεις καθώς με αυτά μπορείς να ακούσεις μουσική, χωρίς μπερδέματα. Είναι πλήρως ασύρματα και συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν φωνητικό έλεγχο, λειτουργία touch και αυτόματο pairing με συσκευές που έχουν ξανασυνδεθεί στο παρελθόν. Η λειτουργία μείωσης θορύβου κάνει τον εξωτερικό θόρυβο να σιωπά, ώστε να συγκεντρωθείς απόλυτα στην προπόνησή σου. Όταν όμως θελήσεις να επανέλθεις στην πραγματικότητα άμεσα, μπορείς να βασιστείς στην λειτουργία αυτόματης διακοπής αναπαραγωγής αφαιρώντας το ακουστικό από το αυτί σου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανέρχεται στις 5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής χωρίς φόρτιση.

Για τους audiophiles που θέλουν να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου όπου κι αν βρίσκονται, δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή από τα JBL TUNE 230NC TRUE WIRELESS EARPHONES – BLUETOOTH. Τρέξιμο, θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία, όποια προπόνηση κι αν επιλέγεις τα JBL TUNE 230 NC θα είναι εκεί για σένα. Εργονομικά σχεδιασμένα, ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα και με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 40 ώρες. Με την τεχνολογία Active Noise Cancelling μπλοκάρεις εξωτερικούς θορύβους και απομονώνεσαι στον στόχο σου, ενώ με την Smart Ambient βρίσκεσαι και πάλι σε επαφή με το περιβάλλον σου. Έρχονται με τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών για να βρεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα σε σένα.

Αν ωστόσο αναζητάς μια budget λύση με τη σφραγίδα ποιότητας της JBL, τα JBL TUNE 125BT WIRELESS EARPHONES BLACK είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Με 16 ώρες αυτονομία μπαταρίας έπειτα από πλήρη φόρτιση 2 ωρών, πλατύ καλώδιο που δεν μπλέκεται και στέκα στήριξης, σου δίνουν την δυνατότητα να κινείσαι με ελευθερία και άνεση, όποια άσκηση κι επιλέξεις. Με τον χαρακτηριστικό ήχο JBL Pure Bass.

Όποια άσκηση κι αν ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου, στους TheFixers θα βρεις το gadget που σου αντιστοιχεί, για να βελτιώσεις την απόδοση και την ευεξία σου. Αναζήτησέ τα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME