Σώσε τα καινούρια σου AirPods από τη φθορά, με τις θήκες προστασίας των TheFixers

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Απέκτησες επιτέλους τα καινούρια AirPods που τόσο ήθελες, όμως τώρα είσαι μες το άγχος μήπως και τα χαλάσεις; Οι TheFixers σου βρήκαν ακόμα μια φορά τη λύση! Προστάτεψε τα νέα σου AirPods επιλέγοντας μια από τις θήκες προστασίας που θα βρεις στο παρακάτω άρθρο. Επέλεξε μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, τη θήκη που θα συνδυάζει τη φύλαξη του αγαπημένου σου gadget, με το προσωπικό σου στυλ.

Η DEVIA SILICOSE CASE – AIRPODS 3 – BLACKείναι η απόλυτη θήκη σιλικόνης, ικανή να  προστατεύσει ολόπλευρα τα δικά σου AirPods 3. Με εξαιρετικά απαλή υφή, αλλά ταυτόχρονα σταθερό κράτημα, προσφέρει προστασία από γρατζουνιές και χτυπήματα. Μια πρακτική και οικονομική επιλογή, φτιαγμένη για να ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες.

Αν όμως θέλεις κάτι πιο ψαγμένο, η θήκη LAUT PASTELS CASE – AIRPODS 1 / 2 – VIOLETδε θα σε απογοητεύσει. Η μαλακή επίστρωση από καουτσούκ, εγγυάται την προστασία και την ασφάλεια των ακουστικών σου, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μεταξένια και πολυτελή υφή. Συμβατή με ασύρματους φορτιστές Qi και με AirPods 1 &2. Σε ζωηρή παστέλ απόχρωση για να ξεχωρίζει, όπου κι αν βρεθείς.

Τέλος, για όσους αναζητούν την πολυτέλεια ακόμη και στα πιο μικρά αξεσουάρ, έχουμε τη θήκη UNIQ LINO LIQUID SILICONE HYBRID CASE – AIRPODS PRO – BLACK. Μια λεπτή θήκη σιλικόνης ενισχυμένη με υβριδική προστασία διπλού στρώματος και κατασκευασμένη με εξαιρετικά λεία επίστρωση. Η συγκεκριμένη θήκη θα προστατέψει αποτελεσματικά τα AirPods Pro από φθορές και πτώσεις. Ένα μικρό έργο τέχνης, βασισμένο στον minimal σκανδιναβικό σχεδιασμό.

Προστάτεψε τα AirPods σου με τις ξεχωριστές θήκες που θα βρεις στο e-shop και τα καταστήματα TheFixers. Με τις στιλάτες προτάσεις της ομάδας μας θα είσαι σίγουρος ότι τα αγαπημένα σου ακουστικά θα μείνουν πάντα σαν καινούρια. Επέλεξε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σου αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες, για να έχεις πάντα εγγυημένη προστασία.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME