Samsung Galaxy Z Flip 5: Έρχεται με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη!

Επισκευή Samsung Galaxy από τους TheFixers |

Το Galaxy Z Flip 4 έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, κάνοντας και πάλι trend τα αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, οι φανατικοί της Samsung «διαμαρτύρονται» για τη δεύτερη οθόνη και ζητούν βελτιώσεις!

Η οθόνη AMOLED 1.9″, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του smartphone, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την εφαρμογή CoverScreen OS, ωστόσο είναι ελάχιστα χρήσιμη σε καθημερινή βάση γιατί έχει μικρές διαστάσεις.

Φαίνεται πως η Samsung ακούει τις εκκλήσεις των χρηστών! Πληροφορίες αναφέρουν πως το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα έχει εξωτερική οθόνη περίπου 3 ιντσών. Δηλαδή, θα είναι 50% μεγαλύτερη σε σχέση με αυτήν του Galaxy Z Flip 4.

Βελτιώσεις και στους μεντεσέδες

Με μεγαλύτερη δευτερεύουσα οθόνη, προφανώς η Samsung θα προσπαθήσει να προσθέσει και άλλες, πιο χρήσιμες λειτουργίες, προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι η εταιρία πρόκειται να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό σχεδιασμό μεντεσέδων που θα μπορούσε να μειώσει την ορατότητα της ραφής. Ακόμη δεν είναι σαφές εάν θα μειωθεί πραγματικά η αίσθηση της πτυχής.

Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη Samsung να επιβεβαιώσει όλες αυτές τις πληροφορίες. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αναμένεται να συμβεί πριν τον Αύγουστο του 2023, όταν και θα παρουσιαστεί η νέα γενιά αναδιπλούμενων της εταιρίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME