Χάλασε το iPhone μου, που μπορώ να το επισκευάσω;
Η ομάδα των THEFIXERS αναγνωρίζεται ως η πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη ομάδα επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Εδώ, Όλα Φτιάχνονται! εύκολα, εγγυημένα, οικονομικά. Αναλαμβάνουμε σχεδόν όλες τις βλάβες όπως αντικατάσταση οθόνης iPhone, αλλαγή μπαταρίας iPhone, αλλαγή πίσω όψης iPhone, επισκευή ακουστικού iPhone, επισκευή ηχείου iPhone κ.λπ.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα
Ελάτε στα καταστήματα των TheFixers σήμερα
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την επισκευή του iPhone μου;
Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το είδος της βλάβης που έχει το iPhone σας. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας. Για μια αντικατάσταση μπαταρίας συνήθως χρειάζονται λίγα λεπτά, ενώ για μία αντικατάσταση οθόνης, περίπου 30 λεπτά.
Πόσο κοστίζει η επισκευή του iPhone μου;
Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν το iPhone σας και θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής χωρίς κάποια χρέωση. Προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για κάθε επισκευή iPhone. Εάν, αφού επισκευάσετε τη συσκευή σας στους THEFIXERS, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.
Πόσο έμπειροι είναι οι τεχνικοί σας στην επισκευή iPhone;
Στα υπερσύγχρονα τεχνικά κέντρα επισκευής των THEFIXERS, έχουν επισκευαστεί χιλιάδες συσκευές iPhone (από την πιο απλή βλάβη μέχρι την πιο σύνθετη). Το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας 99.1% αποδεικνύει την πληρότητα των υπηρεσιών επισκευής iPhone που προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και με εφ’ όρου ζωής εγγύηση για τις περισσότερες από τις επισκευές μας.