Νέα στοιχεία για την κάμερα του Xiaomi 13 Ultra

Επισκευή Xiaomi Smartphone από τους TheFixers |

Η σειρά Xiaomi 13 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σύντομα με δύο μοντέλα, ένα βασικό και ένα pro. Ωστόσο, αργότερα θα παρουσιαστεί και μια παραλλαγή Ultra, η κάμερα της οποίας αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Xiaomi 13 Ultra θα έχει τέσσερις φακούς στη μονάδα κάμερας στο πίσω μέρος, αλλά ο κύριος αισθητήρας (Sony IMX989) θα παραμείνει στη μία ίντσα, όπως και στο 12S Ultra. Θα πρέπει να υπάρχει υπερσταθεροποίηση που προσομοιώνει το φαινόμενο του gimbal. Όλοι οι φακοί θα διαθέτουν τεχνολογία PDAF και dTOF. Άλλες λεπτομέρειες είναι για την ώρα άγνωστες.

Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο

Αναμένουμε ένα ντεμπούτο την κινεζική Πρωτοχρονιά, καθώς η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το κορυφαίο δίδυμο της σειράς, τα Xiaomi 13 και 13 Pro. Η εκδήλωση για την παρουσίαση αυτών των συσκευών είχε προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία μετά το θάνατο του πρώην ηγέτη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Τζιανγκ Ζεμίν.

Προς το παρόν, η σειρά θα περιλαμβάνει δύο μοντέλα: ένα βασικό και ένα Pro και αμφότερα θα διαθέτουν οθόνες AMOLED E6 με εξαιρετικά μικρά πλαίσια. Θα έχει μεταλλικό σκελετό και κάμερες με την επωνυμία Leica. Η Pro έκδοση θα διαθέτει αισθητήρα 50 Megapixel μιας ίντσας από τη Sony (προφανώς θα είναι ο IMX989). Στο εσωτερικό θα βρούμε τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm με μνήμη RAM LPDDR5x και αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME