Επισκευή
Samsung Galaxy S21 Ultra

Επισκευή Huawei P40

Επισκευή Πλήκτρων Έντασης Ήχου Samsung Galaxy S21 Ultra

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  • Εγγύηση : 2 ΕΤΗ
  • Χρόνος επισκευής : 2-4 ΩΡΕΣ
  • ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

Τιμή

36.21€

με ΦΠΑ (24%)

44.9€

Δωρεάν παραλαβή & αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα Δες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Επισκευή των χαλασμένων πλήκτρων έντασης ήχου του Samsung Galaxy 21 Ultra σας σε 20 λεπτά, αξιόπιστα και με ποιοτικά ανταλλακτικά από τους εξειδικευμένους τεχνικούς των THEFIXERS.

Οι THEFIXERS θα ελέγξουν τα χαλασμένα πλήκτρα έντασης ήχου του Samsung Galaxy 21 Ultra σας και εφόσον έχουν βλάβες όπως:

  • Δεν πατιούνται καθόλου
  • Πατιούνται μόνα τους
  • Πατιούνται αλλά δεν ανταποκρίνονται κ.λπ.

τότε θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής τους χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή-αλλαγή των χαλασμένων πλήκτρων έντασης ήχου του Samsung Galaxy 21 Ultra μέσα σε 20 λεπτά.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης (20 λεπτά), η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή των χαλασμένων πλήκτρων έντασης ήχου του Samsung Galaxy 21 Ultra.

Έχετε απορίες ή ερωτήσεις για την επισκευή του Samsung Galaxy 21 Ultra;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα βρει άμεση λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει το  Samsung Galaxy 21 Ultra και θα προχωρήσει σε επισκευή του, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Στους THEFIXERS ειδικευόμαστε σε όλες τις βλάβες των  Samsung Galaxy 21 Ultra όπως:

Ελάτε σήμερα ή επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων των THEFIXERS για την επισκευή του  Samsung Galaxy 21 Ultra.

Επισκευή  Samsung Galaxy 21 Ultra στα Βόρεια Προάστεια

Επισκευή  Samsung Galaxy 21 Ultra στην Αθήνα, Κέντρο

Επισκευή  Samsung Galaxy 21 Ultra στα Νότια Προάστεια

Επισκευή  Samsung Galaxy 21 Ultra στα Ανατολικά Προάστεια.

Επισκευή  Samsung Galaxy 21 Ultra στα Δυτικά Προάστεια και Πειραιά

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..