Επισκευή
iPhone XR

Επισκευή Huawei P40

Επισκευή Αισθητήρα εγγύτητας iPhone XR

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  • Εγγύηση : ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
  • Χρόνος επισκευής : 20 ΛΕΠΤΑ

Τιμή

60.4€

με ΦΠΑ (24%)

74.9€

Δωρεάν παραλαβή & αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα Δες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Επισκευή του χαλασμένου αισθητήρα εγγύτητας του iPhone XR σας αξιόπιστα και με ποιοτικά ανταλλακτικά από τους εξειδικευμένους τεχνικούς των TheFixers.

Οι έμπειροι τεχνικοί των TheFixers θα ελέγξουν το χαλασμένο αισθητήρα εγγύτητας του iPhone XR και εφόσον έχει βλάβες όπως:

  • Η οθόνη του κινητού σας αναβοσβήνει όταν κουνιέται
  • Η οθόνη του κινητού σας δε σβήνει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης όταν την πλησιάζουμε στο αυτί μας, κ.λπ.,

τότε θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής του χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή-αλλαγή του χαλασμένου αισθητήρα εγγύτητας του iPhone XR μέσα σε 20 λεπτά.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης (20 λεπτά), η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή του χαλασμένου αισθητήρα εγγύτητας του iPhone XR.

Έχετε απορίες ή ερωτήσεις για την επισκευή του  iPhone XR;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα βρει άμεση λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει το  iPhone XR και θα προχωρήσει σε επισκευή του, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Στους TheFixers ειδικευόμαστε σε όλες τις βλάβες των  iPhone XR όπως:

Ελάτε σήμερα ή επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων των TheFixers για την επισκευή του  iPhone XR.

Επισκευή  iPhone XR στα Βόρεια Προάστεια

Επισκευή  iPhone XR στην Αθήνα, Κέντρο

Επισκευή  iPhone XR στα Νότια Προάστεια

Επισκευή  iPhone XR στα Ανατολικά Προάστεια.

Επισκευή  iPhone XR στα Δυτικά Προάστεια και Πειραιά

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους TheFixers ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..