Επισκευή
iPhone XR

Επισκευή Huawei P40

Επισκευή Σήματος WiFi iPhone XR

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  • Εγγύηση : ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
  • Χρόνος επισκευής : 20 ΛΕΠΤΑ

Τιμή

52.34€

με ΦΠΑ (24%)

64.9€

Δωρεάν παραλαβή & αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα Δες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στα υπερσύγχρονα κέντρα επισκευής των TheFixers αναλαμβάνουμε την επισκευή του χαλασμένου σήματος Wi-Fi του iPhone XR με όπλα τη μεγάλη μας εμπειρία, την εξειδίκευση των τεχνικών μας και τα υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Οι έμπειροι τεχνικοί των TheFixers θα ελέγξουν το σήμα Wi-Fi του iPhone XR σας και εφόσον το iPhone XR σας:

  • Δε βρίσκει δίκτυα
  • Δε μπορεί να συνδεθεί σε Wi-Fi
  • Η ταχύτητα του Internet είναι χαμηλή κ.λπ.

τότε θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής της χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή-αλλαγή της χαλασμένης κεραίας Wi-Fi του iPhone XR μέσα σε 1-2 μέρες.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης (1-2 μέρες), η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή του χαλασμένου σήματος Wi-Fi του iPhone XR.

Έχετε απορίες ή ερωτήσεις για την επισκευή σήματος WiFi του  iPhone XR;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα βρει άμεση λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει το iPhone XR και θα προχωρήσει σε επισκευή του, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Στους TheFixers ειδικευόμαστε σε όλες τις βλάβες των iPhone XR όπως:

Ελάτε σήμερα ή επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων των TheFixers για την επισκευή του iPhone XR.

Επισκευή σήματος WiFi iPhone XR στα Βόρεια Προάστεια

Επισκευή σήματος WiFi iPhone XR στην Αθήνα, Κέντρο

Επισκευή σήματος WiFi iPhone XR στα Νότια Προάστεια

Επισκευή σήματος WiFi iPhone XR στα Ανατολικά Προάστεια.

Επισκευή σήματος WiFi iPhone XR στα Δυτικά Προάστεια και Πειραιά

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους TheFixers ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..